Saturday, June 6, 2009

hahaha

Friday's nite - ohh, tak sempat pulak nak tulis semalam . hee . my aunt had invited my siblings and me for a movie at aeon bukit tggi. walawehh , masyukkk . hahha . cerita yang bakal ditonton ; JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK . mule mule macam malas aww, cz mesti tk bestla sumesume . then, bile dah tgk, hahahahahhahahahah , vapak ahh . enjoy wehh . so, pegila tgk, tk rugi pun (: *terpana dengan mata shaheizy . awwww . :DD



Saturday - bangun AGAK pagi, without mandi . haha . cik nur kejut and ajak pegi pasar, beli barang jap . aishh, ngantuk gile ni . then, kat pasar, macam lah muke aku neh kena cop 'BUDAK BANDAR' cz budak budak kat sane pandang macam tk puas ati je . apekebendenye wehh ? menggelabah . petang tu, pegi putrajaya . ade Dragon Boat Competition . hahahah . saje gedik nak gelak . :P ramai pulak mat saleh kat sini en , mat2 singapore pun ramaiiii . wuuuu~ :* hahah . after snap snap pictures, picnic lak kat tasik wetlands . hee . enjoy wehh, enjoy sgt sgt . and and, esok pulak, ade camping . omgomgomg ! cuti ni memang really punye best la wehh :D





*malas nak upload photos . blogger lembab . :P

dee.happy.happy.happy :D











1 comment: